0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Nedellkova: Dikush nuk më do në sistemin gjyqësor

Ish kryetarja dhe gjykatëse aktuale në Gjykatën Supreme, Lidija Nedellkova, para Prokurorisë Themelore Publike – Shkup  ngriti padi penale kundër tre anëtarëve  të Këshillit Gjyqësor për keqpërdorim të  pozitës zyrtare. Sipas Nedellkovës,  ato e kanë shfrytëzuar pozitën  të ndikojnë  në procedurën  e cila udhëhiqet kundër saj pas  ankesës së dorëzuar  nga gjykatësi tashmë  i shkarkuar Jovo Vangelovski. 

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close