0_Maqedoni.Portal0_MIA Investigon.Portal0_Web_Ballina - SllajderShoqëriTemë

Në vitin 2021 me përpjekje të përbashkëta deri te ambienti i shëndoshë dhe i pastër jetësor

Përkundër sfidave të shumta shumëvjeçare në ambientin jetësor dhe kushteve të vështirësuara për punë për shkak të pandemisë me koronavirusin, kompetentët vlerësuan se vitin 2020 mund ta konsiderojmë si të suksesshëm në raport me mbrojtjen e mjedisit jetësor dhe planifikimit hapësinor.

Back to top button
Close
Close