Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Në vitin 2020 në rajonin e Tetovës nga 54 këmbësorë pjesëmarrës në aksidente trafiku, dy raste të vdekjes, 8 lëndime të rënda dhe 44 të lehta

Gjatë vitit 2020 në rajonin më të gjerë të Tetovës janë regjistruar 54 raste si pjesëmarrës të këmbësorëve në aksidente trafiku, nga të cilat ka dy viktima, tetë përfunduan me lëndime të rënda trupore, ndërsa 44 me lëndime të lehta, tregojnë të dhënat nga qendra analitike e SPB Tetovë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close