Korrespondentë MKD

Në Veles në tre reparte pranohen pacientë me Kovid, të hospitalizuar 76, ndonjë shtrat i lirë

- Në Spitalin e Velesit janë të hospitalizuar gjithsej 76 pacientë, prej të cilëve 64 janë të konfirmuar si pozitivë në Kovid-19, pesë janë të dyshuar dhe shtatë me teste negative. Pacientë përveç se në repartin infektiv pranohen edhe në Repartin Fizikal dhe në Repartin për Sëmundje të Brendshme, ndërsa ka ndonjë shtrat të lirë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close