Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Në Veles me Kovid-19 infektohen tre nxënës dhe tre edukatore

Në shkollat e Velesit, pozitivë në Kovid-19 janë tre nxënës, prej të cilëve dy në SHF "Bllazhe Koneski", ndërsa një nga SHF "Vasill Gllavinov", ndërsa numri i nxënësve, filloristë dhe gjimnazistë, si dhe të fëmijëve nga kopshtet për fëmijë dhe nxënësve nga Internati i shkollave të mesme, të cilët janë në izolim, është 81, kumtoi sot në konferencë për shtyp, kryetari i komunës Ace Kocevski.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close