Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Në UEJL mbahet Konferencë shkencore ndërkombëtare “Arsimimi multikulturor”

Qendra për Bashkëpunim Ballkanik “Loja” në bashkëpunim me pesë universitet udhëheqëse në Maqedoninë e Veriut: Universitetin e Evropës Juglindore, Universitetin e Tetovës, Universitetin “Shën Kirili dhe Metodi”, Universitetin “Goce Dellçev” dhe Universitetin “Kliment Ohridski”, prej sot e deri më 4 dhjetor mban Konferencën e Parë Shkencore Ndërkombëtare për Arsimimin Multikulturor.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close