Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Në tre pika në spitalin e Velesit në ndihmë pjesëtarë të Armatës dhe MPB-së

Në tre pika në hyrjen kryesore të Komunës së Velesit, si dhe para ndërtesave të repartit infektiv dhe repartit për mjekësi fizikale në ndihmë të shërbimeve të rojës në spital në kushte pandemie me Kovid-19 nga e enjtja janë edhe të punësuar nga Armata dhe MPB, informon për MIA-n dr Vesna Nedellkoska Nikolova zëdhënëse.

Back to top button
Close
Close