Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Në Tetovë do të ndërtohet garazha e parë montuese në kate

Tetova duhet të bëhet me  garazhën e parë në kate për parkim të automjeteve në qendër të qytetit. Në sistemin elektronik për furnizime publike është publikuar se marrëveshjen të cilën më 14 prill Komuna e Tetovës e nënshkruajti me  një firmë nga Zhelina për ndërtimin e këtij objekti. Objekti do të ndërtohet në parkingun tashmë ekzistues pas ndërtesave  të cilat gjenden në rrugët "Jane Sandanski" dhe "Marshall Tito".

Back to top button
Close
Close