0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeKorrespondentë MKDLajme nga komunat

Në spitalin e Prilepit ka 30-të shtretër dhe mjaftueshëm personel, arrijnë mjekë amë vullnetarë

Me kovid-departamentin e ri në repartin e gjinekologjisë, spitali i Prilepit numërohet ndër spitalet kryesore të përgjithshme në vend me më shumë vende të lira  për hospitalizimin e pacientëve me Kovid-19. Janë të hospitalizuar 110 pacientë, për fat të keq vazhdimisht vijnë të rinj, por ka 30 shtretër të lirë dhe pacientët pranohen pa asnjë kufizim.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close