0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeShoqëri

Në spitalet nëpër vend gjithsej 760 pacientë të hospitalizuar me kovid, në kryeqytet 324

Numri i përgjithshëm i pacientëve pozitivë dhe të dyshimtë ndaj koronavirusit të cilët trajtohen në repartet infektive në kryeqytet dhe në spitalet në të gjithë vendin është 760 dhe ka rreth 915 shtretër të lirë spitalorë në kovid qendrat. Në spitalet nëpër vend mjekohen 436 pacientë me kovid, ndërsa në kryeqytet 324.

Back to top button
Close
Close