0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeShoqëri

Në spitalet mjekohen 1.165 pacientë me Kovid-19, 670 shtretër të lirë

Numri i përgjithshëm i pacientëve pozitivë dhe të dyshuar me koronavirus që trajtohen në departamentet infektive në kryeqytet dhe në spitalet në të gjithë vendin është 1165 dhe ka rreth 670 shtretër të lirë spitalorë në kovid qendrën. Gjithsej 692 pacientë janë duke u trajtuar në kovid qendrën në spitalet në të gjithë vendin, ndërsa në Shkup 473 janë pozitivë dhe të dyshuar për virusin korona, informojnë nga Ministria e Shëndetësisë.

Back to top button
Close
Close