0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeShoqëri

Në SOS-telefonin e “Megjashit” vitin e kaluar ka pasur 240 lajmërime, dyfish më shumë se një vit para tij

Në SOS-telefonin pranë Ambasadës së parë të fëmijëve në botë “Megjashi”, vitin e kaluar janë regjistruar 240 lajmërime, që është dyfish më shumë se vitin para tij dhe ka trend të rritjes. Në këto raste, ekziston shkelje e mundshme e një apo më shumë të drejtave të fëmijëve për 426 fëmijë. Më shpesh në telefon lajmërohen të rritur dhe nuk ka lajmërime nga fëmijë, që, sipas “Megjashit” tregon se duhet të punohet në inkurajimin e fëmijëve të paraqiten, por edhe të ofertës dhe të mënyrave të tjera në të cilat mund ta bëjnë atë.

Back to top button
Close
Close