Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Në shumë fshatra të Kërçovës rregullohet infrastruktura rrugore

Këto ditë po intensifikohet puna në shumë rrugë, kryesisht në pjesën rurale të Komunës së Kërçovës. Shumë rrugica në fshatra sanohen, si për shembull në Zajas-Teqe, pastaj në Strogomishtë të Poshtme, Baçishtë, Knezhinë, Kolibar dhe Garan. 

Back to top button
Close
Close