BotëBotë.PortalKorrespondentë Botë

Në Shtëpinë e Bardhë kanë tentuar ta arsyetojnë mbajtjen e ndihmës ushtarake për Ukrainën

Nga qindra porosi elektronike të besueshme të zyrtarëve në Shtëpinë e Bardhë, pjesë e materialeve të kërkuara nga Dhoma Përfaqësuese si pjesë e hetimit për impiçment, kuptohet se janë bërë përpjekje për të arsyetuar dhe shpjeguar mbajtjen e ndihmës ushtarake për Ukrainën, njoftoi sot "Uashington post".

Back to top button
Close
Close