BallkanBallkan.PortalKorrespondentë BotëSvet.Slajder

Në Shqipëri qarkullon mutacion i virusit korona, por ende nuk është identifikuar

- Infektologu i njohur shqiptar dhe zëvendësdrejtor i Institutit të Shëndetit Publik, Dritan Ulqinaku, konfirmoi se në vend qarkullon mutacion i virusit korona, por se ende nuk është identifikuar në mënyrë precize.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close