BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Në Shqipëri nga Kovid-19 ndërruan jetë 18persona, ndërsa të sapoinfektuar janë 801 persona

- Pas rënies së ndjeshme të numrit të të infektuarve në nivel ditor, gjatë 24 orëve të fundit në Shqipëri, sipas Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale janë vërejtur përsëri numra të lartë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close