BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Në Shqipëri 656 të sapoinfektuar, 10 të vdekur dhe 321 të shëruar

- Gjatë 24 orëve të fundit në Shqipëri janë regjistruar 656 të sapoinfektuar me Kovid-19 që është mbi 30 për qind nga 2.174 testet e bëra. Numri i testeve është më i vogël në krahasim me ditët e kaluara por përqindja e të infektuarve në raport me të testuarit nuk ka ndryshime.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close