BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Në Shqipëri, 645 të sapoinfektuar, ndërsa 18 të vdekur nga Kovid-19, sipas mediave, spitalet janë të stërmbushura

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale informoi se vazhdon trendi i numrit të madh të të infektuarve, të vdekurve dhe të shëruarve nga Kovid-19 në Shqipëri.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close