0_Maqedoni.PortalShoqëri

Në Shkup për 24 orë janë hospitalizuar 42 pacientë të rinj me Kovid-19, në shtëpi janë lëshuar 24 pacientë të shëruar

- Në 24 orët e fundit në kovid qendrat në spitalet e mbarë vendit është paraqitur se trajtohen gjithsej 986 pacientë pozitivë dhe suspektiv me koronavirus, ndërsa në Shkup trajtohen 702 pacientë me kovid. Numri i tërësishëm i pacientëve pozitivë dhe suspektiv me koronavirusin të cilët trajtohen në repartet infektive në kryeqytet dhe në spitalet në mbarë vendin është 1688 dhe ka rreth 330 shtretër të lirë spitalor në kovid qendrat, kumtoi Ministria e Shëndetësisë.

Back to top button
Close
Close