KronikëKronikë.PortalShoqëri

Në Shkup janë regjistruar 189 kundërvajtje rrugore, 58 për vozitje të shpejtë

Ministria e Punëve të Brendshme gjatë ditës së djeshme vazhdoi me kontrolle të përforcuara të veprimit në fushën e trafikut, me çka në territorin e Qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 189 sanksione, mes të cilave 58 për vozitje me shpejtësi më të madhe se e lejuara, 13 për vozitje pa patentë shoferi dhe gjashtë për vozitje nën ndikimin e alkoolit.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close