KronikëKronikë.Portal

Në Shkup 156 kundërvajtje rrugore, 47 për vozitje të shpejtë

Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 156 masa të trafikut, duke përfshirë 47 sanksione për vozitje të shpejtë, 10 për vozitje pa patentë shoferi dhe pesë për automjete teknikisht të parregullta dhe të paregjistruara.

Back to top button
Close
Close