KronikëKronikë.PortalVideo deklaratë

Në Shkup 153 shkelje në komunikacion, 61 për tejkalim shpejtësie

Në territorin e qytetit të Shkupit u shqiptuan gjithsej 153 masa të komunikacionit, përfshirë 61 për tejkalim shpejtësie, pesë për vozitje pa patentë shoferi dhe 10 për mos përdorim të rripit të sigurimit.

Back to top button
Close
Close