BotëSvet.Slajder

Në SHBA persona të vaksinuar janë infektuar me llojin e ri të Kovid-19

Qendra amerikane për parandalim dhe kontroll të sëmundjeve (CDC) kumtoi se në një shtëpi për pleq në Kentaki në mars janë infektuar 44 persona me Kovid-19, prej të cilëve numri më i madh kanë qenë të vaksinuar. Ata janë infektuar pasi një i punësuar i pavaksinuar u infektua me llojin e ri të Kovid-19.

Back to top button
Close
Close