0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - SllajderBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiShoqëri

Në rrjedhë bisedimet për pakon e re antikrizë, po rritet numri i industrive që kërkojnë ndihmë

Në mënyrë intensive po rrjedhin bisedimet për pakon e re, të pestë antikrizë që duhet  të sigurojë mbështetje financiare për qytetarët dhe ekonominë. Është hapur debat i gjerë ku janë të kyçura sindikatat, odat, punëdhënësit, Japin propozime, sugjerime dhe mendime të cilat do të shqyrtoheshin nga ana e Qeverisë me qëllim të shpërndarjes më efektive të ndihmës shtetërore.

Back to top button
Close
Close