Korrespondentë MKDKronikëKronikë.PortalLajme nga komunat

Në rajonin e Tetovës dhe Gostivarit për shkak të mosrespektimit të masave për kovid deri më tani janë parashtruar kallëzime penale për 15 hotelierë

Në periudhën nga 18 dhjetori i vitit 2020 deri më 21 janar të këtij viti, për gjithsej 15 hotelierë në rajonin e SPB Tetovë janë parashtruar kallëzime penale deri tek pronarët e objekteve hotelierike sepse nuk e kanë respektuar masën për punë të kufizuar deri në ora 18:00. Prej tyre tetë janë nga rajoni i Tetovës, ndërsa shtatë nga rajoni i Gostivarit.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close