Korrespondentë MKDKronikëKronikë.PortalShoqëri

Në rajonin e Gostivarit për një muaj janë zbuluar 18 automjete të transportit publik pa licenca dhe tre autobusë me më shumë udhëtarë se që lejohet

Në kuadër të kontrolleve njëmujore të përforcuara të transportit publik në rajonin e Gostivarit, dje u zbuluan edhe shtatë automjete, kryesisht furgonë, pronarët e të cilëve nuk posedonin licenca për kryerje të transportit të tillë. Pronarët e automjeteve po përballen me padi penale për "kryerje të transportit publik pa posedim të licencës".

Back to top button
Close
Close