0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeShoqëri

Në qendrat kovid ka 160 shtretër të lirë, janë hospitalizuar 1.268 persona

Në 24 orët e fundit, gjithsej 843 pacientë pozitivë dhe të dyshuar në koronavirus janë raportuar se trajtohen në qendrat kovid në spitalet në të gjithë vendin. Numri i përgjithshëm i pacientëve pozitivë dhe të dyshuar për koronavirusin që trajtohen në repartet infektive në kryeqytet dhe në spitalet në të gjithë vendin arrin 1,286 dhe ka rreth 160 shtretër spitali të zbrazët në qendrat kovid, njoftoi sonte Ministria e Shëndetësisë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close