EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Në Portugali mbyllen shkollat dhe fakultetet për shkak të Kovid-19

Prej sot qeveria portugeze do t'i mbyllë të gjitha institucionet shkollore, me qëllim ​​që të mos përkeqësohet situata me pandeminë Kovid-19.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close