BotëBotë.Portal

Në Oslo do të ndahet Çmimi Nobel për Paqe

- Komiteti norvegjez për Nobel do ta ndajë sot Çmimin Nobel për Paqe, i vetmi që shpallet dhe dorëzohet në Oslo.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close