Sektori civilShoqëri

Në organizim të UNT-së për herë të parë në vend u mbajt Dita e COST-it

Dita e Informacionit të COST-it (COST Info Day) këtë vit u zhvillua për herë të parë në Maqedoninë e Veriut, ndërsa nikoqir i saj ka qenë për herë të parë Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup. Konferenca me rreth 100 pjesëmarrës nga vendi dhe Evropa u zhvillua sot onljan duke shënuar kështu një eksperiencë të jashtëzakonshme për UNT-në.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close