0_Sport,PortalBasketboll

Në NBA, 48 nga 546 basketbollistë pozitivë në koronavirus

Pres shërbimi i NBA-së i publikoi rezultatet nga testimi i basketbollistëve në koronavirus. Janë infektuar 48 nga 546 lojtarë, të cilët kanë bërë test mes 24 dhe 30 nëntor.

Back to top button
Close
Close