0_Maqedoni.Portal0_Web_Aktuale0_Web_Përzgjedhja e redaktoritMakedonija.SlajderPolitikë

Në NATO nuk ka gjindshmëri, deri më tani revetingun nuk e kaluan dy persona, thotë Pendarovski për MIA-n

Mbi gjysma e personave të cilët i janë nënshtruar procesit të revetingut, që po zbatohet në pajtim me standardet e NATO-s për të cilat të gjithë ata të cilët kanë qasje drejt informatave të klasifikuara të NATO-s deri më tani e kaluan testin. Procesi ende po zgjatë, kontrolleve u janë nënshtruar rreth 150 persona nga eshalonët më të lartë politik, zbulues dhe mbrojtës. Deri më tani vetëm dy  kanë vlerësime negative, mes tyre është edhe kandidati ynë për përfaqësues ushtarak në NATO.

Back to top button
Close
Close