BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Në Mianmar dyqane të mbyllura, fabrika dhe banka

Dyqanet, fabrikat dhe bankat në qytetin më të madh të Mianmarit, Jangon, u mbyllën sot pasi sindikatat e mëdha të punës bënë thirrje që ekonomia të mbyllet si pjesë e një proteste kundër juntës ushtarake që bëri grusht-shtet më 1 shkurt dhe e përmbysi qeverinë e kryeministrit, Aung San Su Çi.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close