0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - Sllajder0_Web_Përzgjedhja e redaktoritMakedonija.SlajderPolitikë

Në mënyrë kategorike i hedhim poshtë të pavërtetat se mbiemri “maqedonas” zëvendësohet me mbiemrin kushtetues, thonë nga Komisioni për MIA-n

Në mënyrë kategorike i hedhim poshtë të pavërtetat se mbiemri "maqedonas" zëvendësohet me emrin kushtetues Republika e Maqedonisë së Veriut dhe se mbiemri "maqedonas" do të shfrytëzohet vetëm në citatet e anëtarëve të Komisionit, theksojnë për MIA-n nga anëtarët tanë në Komisionin e përbashkët multidisiplinar ekspert për çështje historike dhe arsimore. 

Back to top button
Close
Close