0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Në mars, rritje të kostos së jetesës për 2,1 për qind dhe të çmimeve të shitjes me pakicë për 2,6 për qind në nivel vjetor

Kostoja e jetesës në mars krahasuar me shkurtin e këtij viti u rrit për 0,5 për qind, ndërsa çmimet e shitjes me pakicë me 0,6 për qind, ndërsa krahasuar me marsin e vitit të kaluar shënojnë rritje për 2,1 për qind, pra me 2,6 për qind, njoftoi sot Enti Shtetëror i Statistikës.

Back to top button
Close
Close