EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Në Londër është shpallur gjendje e jashtëzakonshme për shkak të koronavirusit

Prefekti i Londrës ka shpallur gjendje të jashtëzakonshme në qytetin ku ka numër gjithnjë e më të madh të rasteve të koronavirusit dhe spitalet po përpiqen të përballojnë fluksin e madh të pacientëve.

Back to top button
Close
Close