Botë

Në Liban është vendosur karantinë në 111 qytete dhe fshatra

Në Liban është vendosur karantinë në 111 qytete dhe fshatra në të gjithë vendin, për të parandaluar përhapjen e koronavirusit.

Back to top button
Close
Close