0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Në Kuvend vazhdon debati për rebalancin

Kuvendi sot e vazhdon seancën e 20-të në të cilën në rend dite është Propozimi i plotësuar për ndryshimin dhe plotësimin e Buxhetit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për vitin 2020.

Back to top button
Close
Close