0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Në Kuvend përfundoi debati për Strategjinë kombëtare për pengimin e korrupsionit, caktohet seancë e re

Kuvendi vonë pasditë e përfundoi debatin e përgjithshëm për Strategjinë kombëtare për pengimin e korrupsionit dhe përplasjen e interesave 2021-2025, që është pika e 21-të e seancës së 32-të. Në sallë ishin të pranishëm 65 deputetë, pas çka kryetari i Parlamentit Talat Xhaferi, kërkoi të votohet për të gjitha pikat e seancës së 32-të, për të cilat ka përfunduar debati, e për të cilat nuk u votua për shkak të mungesës së kuorumit.

Back to top button
Close
Close