Korrespondentë MKDShoqëri

Në Kumanovë raste të reja të infektimit të punonjësve shëndetësor

Një infermiere nga Qendra Shëndetësore e Kumanovës është e infektuara e re nga Kovid-19, ndërsa dje janë regjistruar tre punonjës shëndetësor të sapo infektuar, një infermiere dhe dy teknikë, njoftoi sot drejtori i Qendrës së Kumanovës për Shëndet Publik, Arif Latifi.

Kumanovë, 6 prill  (MIA) – Një infermiere nga Qendra Shëndetësore e Kumanovës është e infektuara e re nga Kovid-19, ndërsa dje janë regjistruar tre punonjës shëndetësor të sapoinfektuar, një infermiere dhe dy teknikë, njoftoi sot drejtori i Qendrës së Kumanovës për Shëndet Publik, Arif Latifi.

Ai theksoi se sot do të kryhen testime në mbi 50 punonjës të spitalit të Kumanovës. am/ls/fab

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close