BallkanBallkan.Portal

Në Kroaci mbi 4.000 të infektuar të rinj dhe 51 të vdekur nga Kovid-19

Në 24 orët e fundit, në Kroaci janë raportuar 51 vdekje dhe 4.009 të infektuar të rinj me koronavirus, që është numri më i lartë ditor deri më tani.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close