BallkanBallkan.PortalSvet.Slajder

Në Kroaci grevë dhe protestë e punonjësve të arsimit

Në të gjitha shkollat fillore dhe të mesme në Kroaci sot në Ditën e 19-të të grevës të punonjësve të arsimit nuk ka mësim. Greva mbështetet edhe nga të punësuarit në universitete.

Back to top button
Close
Close