BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Në Kosovë 168 të infektuar dhe dy të vdekur nga Kovid-19 në 24 orët e fundit

Numri i viktimave të pandemisë së Kovid-19 në Kosovë është ngjitur në 663, pas dy pacientë te të cilët është zbuluar koronavirusi kanë vdekur në 24 orët e fundit, lajmëroi korrespondenti i MIA-s nga Prishtina.

Back to top button
Close
Close