BiznesBiznes.PortalEkonomi

Në korrik 92,4 për qind e energjisë elektrike të harxhuar është nga burimet vendore

Në korrik të këtij viti në vend gjithsej janë shpenzuar 546.080 megavat orë energji elektrike, 35.713 milion  metra kub gaz natyror normal, 427.784 ton thëngjill dhe 73.953 ton produkte të naftës.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close