0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeMakedonija.SlajderShoqëri

Në kopshte deri më tani pozitivë në koronavirusin 33 fëmijë dhe 109 punonjës

Që nga hapja e kopshteve më 9 shtator deri më sot, janë regjistruar gjithsej 33 fëmijë pozitivë në koronavirus dhe 109 punonjës. Aktualisht, në izolim janë 107 punonjës dhe 650 fëmijë, informoi Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jagoda Shahpaska. Ajo thekson se numri më i madh i fëmijëve në izolim është për shkak të faktit se një kujdestar ose edukator pozitiv në izolim tërheq një grup të tërë me të paktën 15 fëmijë dhe një nga kolegët e tij.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close