Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Në komunën e Pllasnicës, mësimi filloi siç ishte planifikuar

Në komunën e Plasnicës, mësimi filloi sot në dy shkollat ​​fillore komunale pa ndonjë problem dhe siç ishte planifikuar duke respektuar të gjitha protokollet shëndetësore.

Back to top button
Close
Close