BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Në Kinë është gjetur koronavirus në produkte të ngrira

Tregu më i madh i produkteve ushqimore në Kinë, tregu Sinfadi në Pekin, e ka ndërprerë shitjen dhe magazinimin e mishit të ftohur dhe të ngrirë dhe produkteve të detit për shkak të rasteve të reja të zbuluara të koronavirusit në lidhje me këtë lloj ushqimi.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close