0_Maqedoni.PortalKorrespondentë MKD

Në Kërçovë u mbajt koncerti në ambient të hapur të shoqatës “Artal”

Muzikantë të shoqatës kulturore "Artal" mbrëmë në Kërçovë mbajtën koncert në ambient të hapur. Në këtë ngjarje kulturore të IKQK "Koço Racin" i cili mbahet në suaza të festivalit "Meridians" janë respektuar të gjitha rekomandimet shëndetësore për ndjekje të sigurt të koncertit. 

Kërçovë, 15 gusht 2020 (MIA) – Muzikantë të shoqatës kulturore “Artal” mbrëmë në Kërçovë mbajtën koncert në ambient të hapur. Në këtë ngjarje kulturore të IKQK “Koço Racin” i cili mbahet në suaza të festivalit “Meridians” janë respektuar të gjitha rekomandimet shëndetësore për ndjekje të sigurt të koncertit.

Drejtori i IKQK “Koço Racin” Malam Osmani informoi se në koncert me sukses  është prezantuar Shkëlzen Baftijari – piano, Shkëlzen Pajaziti – violinë dhe Jetmir Mehmedi – kitarë.

Ai gjithashtu shtoi se mbrëmë janë ndërmarrë të gjitha masat që të respektohen rekomandimet shëndetësore  përndjekje të sigurt të koncertit, rz/ar

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close