Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Në Kavadar edhe tre mësimdhënës dhe 13 nxënës në izolim për shkak një nxënësi të klasës së parë me koronavirus

Edhe tre mësimdhënës dhe 13 nxënës janë në izolim për shkak të një nxënësi të klasës së parë me koronavirus në Kavadar, janë bërë edhe anketa dhe dezinfektim, konfirmoi për MIA-n Dr. Riste Jovanovski, specialist epidemiologu në Qendrën e Shëndetit Publik Kavadar.

Back to top button
Close
Close