BallkanKorrespondentë Botë

Në kampin e ri të përkohshëm në Lezbos janë vendosur 9.500 refugjatë dhe emigrantë

Për momentin i kemi 9.500 njerëz në kampin e ri, zyrtarisht 2.000 janë jashtë kampit dhe rreth një mijë njerëz do të hyjnë në kamp në ditët në vijim, deklaroi Ministri grek i Migracionit dhe Azilit, Notis Mitarakis, duke folur për televizionin grek "Skaj" mbi situatën në ishullin Lezbos dhe vendosjen e refugjatëve dhe emigrantëve në kampin e ri të përkohshëm, pas dy zjarreve në Moria.

Back to top button
Close
Close